Ny Kör i Södertälje

ReJoySing är en helt nystartad kör för alla som älskar att sjunga. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av att sjunga i kör, om du bara sjunger i duschen eller om du aldrig har tagit en ton tidigare. Fokuset i kören ReJoySing är just glädjen till sången och den gemenskap som uppstår när människor sjunger tillsammans.

Vi ses under 10 körövningar varje termin och avslutar med ett framträdande av något slag. På repertoaren finns allt från svängiga hits och riviga upptempolåtar till fina ballader och vi sjunger både på engelska och svenska. Varje termin startar också med en övning dit alla är välkomna för att testa på hur det är att sjunga i kör, och man får gärna givetvis ta med sig både familj, vänner och grannen till denna körövning!

Några ord från mig...

Jag älskar körsång och njuter av att se glädjen som uppstår av att sjunga och skratta tillsammans. I kören ReJoySing sjunger vi allt på gehör och bygger våra körövningar på prestigelös glädje, skratt och en gemenskap där alla ska känna sig välkomna. 

Min förhoppning är att ReJoySing ska få bli den där stunden i veckan då man får lägga allt vad vardagen kommer med åt sidan, rå om sig själv och fokusera på en stund av glädje!

Och till dig som kanske alltid velat men aldrig vågat och nu tvekar på om körsång är något för dig så vill jag bara säga att känslan ofta är värre att i efterhand ångra något man inte vågade testa på än den faktiska känslan av att ta steget när man väl har chansen och prova! Kanske blir du också positivt överraskad över vad körsång faktiskt gör med människor.. Så, ta med dig grannen, kompisen eller kollegan på vår gratis prova-på-övning och se om ReJoySing kan vara något för dig!

Varmt välkommen till Södertäljes härligaste kör!
//Jessica
Körledare 

Hösttermin 2021

Tisdagar kl 19.00-20.30
Rosenborgsskolans matsal i Södertälje

14 september // Körövning 1
21 september // Körövning 2
28 september // Körövning 3
5 oktober // Körövning 4
12 oktober // Körövning 5
19 oktober // Körövning 6
26 oktober // Körövning 7
2 november // Körövning 8
9 november // Körövning 9
16 november // Körövning 10
+ terminsavslutning (datum ej satt)


Terminsavgift 

900 kr + kostnad för app
Utöver terminsavgiften tillkommer en mindre kostnad för en extern mobil-app där repertoar, stämfiler, musik, sångtexter, noter och övrig informationsplattform finns för kören. Man väljer själv om man enbart vill använda appen under veckorna när terminen infaller eller om man vill fortsätta använda appen för egen övning mellan terminerna.
Att ha och använda appen under terminens veckor är en förutsättning för att kunna öva materialet vi sjunger på övningarna då det enbart kommer att finnas samlat där och därmed också en förutsättning för att kunna vara med i kören.

Vid betalning av terminsavgiften godkänner man villkoren som gäller.
Betalning sker via faktura.

Terminsavgiften inkluderar
  • 10 körövningar á 90 min
  • Sånguppvärmning
  • Terminsavslutning /framträdande

Anmälan till höstterminen är stängd från och med första körövningen tisdagen den 14 september