ReJoySing startades av Jessica Berge hösten 2021 med en ambition och ett mål att sprida körglädje i hela Södertälje med omnejd! Kören ReJoySing är en kör för alla som älskar att sjunga. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av körsång, om du bara sjunger i duschen eller om du aldrig har tagit en ton tidigare. Fokuset i kören ReJoySing är just glädjen till sången och den gemenskap som uppstår när människor sjunger tillsammans.

På repertoaren finns allt från svängiga hits och riviga upptempolåtar till fina ballader och vi sjunger både på engelska och svenska. Varje termin startar med en övning dit alla är välkomna för att testa på hur det är att sjunga i kör!  Vi ses under 10 körövningar varje termin och avslutar med ett framträdande av något slag där vi sjunger de sånger som vi under terminen övat på och repeterat in under körövningarna.


Vill du vara med?

Vårterminen är avslutad.
Varmt välkommen till höstterminen med Kören ReJoySing.
Mer information kommer i augusti!


Tisdagar

Klockan 19.00 - 20.30

Östertälje båtklubb - Dan Bergmans väg 7, Södertälje

TERMINSAVGIFT

1100 KR

Inkluderat i terminsavgiften är samtliga körövningar, terminsavslutning, utskrivna texter med tillhörande mapp och penna. Inkluderat är också kostnaden för den externa mobil-app där repertoar, stämfiler, musik, sångtexter, noter och övrig informationsplattform finns för kören under pågående termin. Att ha och använda appen under terminens veckor är en förutsättning för att kunna öva materialet vi sjunger på övningarna då det enbart kommer att finnas samlat där och därmed också en förutsättning för att kunna vara med i kören.

  • Terminsavslutning i Scaniarinken höstterminen 2022.
  • Terminsavslutning Södertälje Centrum höstterminen 2021.

körmedlemmarna har ordet

"Man blir fylld av energi som sitter kvar resten av veckan!
"Körövningen är veckans höjdpunkt, att träffas som vi gör och skapar musik tillsammans, så härligt!!
"Skratt, glädje, gemenskap och fantastisk sång. Körövningarna har varit ”min dag”
där jag får göra det jag gillar allra mest, sjunga!
"Det bästa jag gjort, man blir så glad!

"Man känner sig så välkommen! Jag har aldrig sjungit förut och känner att jag utvecklas både i mig själv och i gruppen!

 

Ord från körledaren

Jag älskar körsång och njuter av att se glädjen som uppstår av att sjunga och skratta
tillsammans. I kören ReJoySing sjunger vi allt på gehör och bygger våra körövningar på prestigelös glädje, skratt och en gemenskap där alla ska känna sig välkomna. 

Min förhoppning är att ReJoySing ska få bli den där stunden i veckan då man får lägga allt vad vardagen kommer med åt sidan, rå om sig själv och fokusera på en stund av glädje!

Och till dig som kanske alltid velat men aldrig vågat och nu tvekar på om körsång är något för dig så vill jag bara säga att känslan ofta är värre att i efterhand ångra något man inte vågade testa på än den faktiska känslan av att ta steget när man väl har chansen och prova! Kanske blir du också positivt överraskad över vad körsång faktiskt gör med människor.. Så, ta med dig grannen, kompisen eller kollegan på vår gratis prova-på-övning och se om ReJoySing kan vara något för dig!

Varmt välkommen till Södertäljes gladaste kör!
//Jessica
Körledare