Ny Kör På Gång i Södertälje

ReJoySing är en helt nystartad kör för alla som älskar att sjunga. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av att sjunga i kör, om du bara sjunger i duschen eller om du aldrig har tagit en ton tidigare. Fokuset i kören ReJoySing är just glädjen till sången och den gemenskap som uppstår när människor sjunger tillsammans.

Vi ses under 10 körövningar varje termin och avslutar med ett framträdande av något slag. På repertoaren finns allt från svängiga hits och riviga upptempolåtar till stora mäktiga ballader och vi sjunger både på engelska och svenska. Varje termin startar också med en övning dit alla är välkomna för att testa på hur det är att sjunga i kör, och man får gärna givetvis ta med sig både familj, vänner och grannen till denna körövning!

Start i September!

På grund av rådande situation med viruset Covid-19 är utgångspunkten i dagsläget att starta kören till hösten 2021. Skicka in din intresseanmälan och prenumerera på nyhetsbrevet för löpande information!

Jag älskar körsång och njuter av att se glädjen som uppstår av att sjunga och skratta tillsammans. Jag hoppas att du vill vara med i ReJoySing där vi sjunger allt på gehör och bygger våra körövningar på glädje, skratt och gemenskap.
Känner du dig sugen på att vara med? Längre ned på denna sida kan du skicka in en intresseanmälan, så får du all info löpande till din mail! Gå också gärna in och Gilla och Följ kören på Facebook och Instagram.
Instagram: @rejoysingsodertalje
Facebook: @rejoysingsodertalje

#rejoysingsodertalje

Jag hoppas att vi ses!
Varmt välkommen till Södertäljes härligaste kör!
//Jessica

PS. Ladda gärna ner denna info-pdf och dela med dig av kören till vänner, kollegor och bekanta!

Intresseanmälan

Södertäljes skönaste kör!
Kul att du är intresserad av att veta mer!
Fyll i formuläret så hör jag av mig med mer information.