ReJoySing startades av Jessica Berge hösten 2021 med en ambition och ett mål att sprida körglädje i hela Södertälje med omnejd! Kören ReJoySing är en kör för alla som älskar att sjunga. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av körsång, om du bara sjunger i duschen eller om du aldrig har tagit en ton tidigare. Fokuset i kören ReJoySing är just glädjen till sången och den gemenskap som uppstår när människor sjunger tillsammans.

På repertoaren finns allt från svängiga hits och riviga upptempolåtar till fina ballader och vi sjunger både på engelska och svenska. Varje termin startar med en övning dit alla är välkomna för att testa på hur det är att sjunga i kör!  Vi ses under 10 körövningar varje termin och avslutar med ett framträdande av något slag där vi sjunger de sånger som vi under terminen övat på och repeterat in under körövningarna.


Vårenterminen 2024

Den 13 februari klockan 19.00 drar vårterminen igång! Man kan anmäla sig redan nu genom att fylla i formuläret här nedan. Vill man istället komma och testa på hur det är att sjunga innan man anmäler sig så går det givetvis bra, första körövningen 13 februari är öppen för alla!

Tisdagar vecka 7 - 17 (uppehåll vecka 15)

Datum: 13/2, 20/2, 27/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 16/4, 23/4

Klockan 19.00 - 20.30

Östertälje båtklubb - Dan Bergmans väg 7, Södertälje

TERMINSAVGIFT

1100 KR

Inkluderat i terminsavgiften är samtliga körövningar, terminsavslutning, utskrivna texter med tillhörande mapp och penna. Inkluderat är också kostnaden för den externa mobil-app där repertoar, stämfiler, musik, sångtexter, noter och övrig informationsplattform finns för kören under pågående termin. Att ha och använda appen under terminens veckor är en förutsättning för att kunna öva materialet vi sjunger på övningarna då det enbart kommer att finnas samlat där och därmed också en förutsättning för att kunna vara med i kören.

ANMÄLAN!

Vad roligt att du vill anmäla dig till vårterminen 2024 med Kören ReJoySing!
Anmälan är öppen fram till efter första körövningen den 13 februari. Denna första körövning är öppen och gratis för alla att komma på, ett perfekt tillfälle att testa på hur det är att sjunga i kören innan man bestämmer sig. Man får också gärna ta med sig en vän eller två. Till detta första körtillfälle är alla välkomna, ingen föranmälan krävs!

Vet du dock redan nu att du vill vara med i Kören ReJoySing i vår så skicka in din anmälan här nedan! Då finns möjlighet att få tillgång till låtmaterial och uppdateringar i appen We Are Voice som vi använder oss av, redan en vecka innan första körtillfälle ägt rum!

Du anmäler dig genom att fylla i kontaktformuläret nedan samt betala den faktura som kommer skickas till dig via mail. Du får i samband med med fakturan också ett välkomstbrev med all information du kan tänkas behöva inför kommande termin i Kören ReJoySing.

Vid betalning av terminsavgiften godkänner du villkoren som gäller, läs igenom dessa innan du anmäler dig!

Vid frågor eller funderingar, skicka ett mail till korenrejoysing@gmail.com så svarar vi så fort vi kan!

Varmt Välkommen till Södertäljes gladaste kör!
Vi ser så fram emot att spendera ett gäng glada vardagskvällar framöver tillsammans med dig!

Anmälan till vårterminen 2024

Du får ett mail inom 72 timmar med faktura och mer information! Välkommen till Södertäljes gladaste kör!

  • Terminsavslutning i Scaniarinken höstterminen 2022.
  • Terminsavslutning Södertälje Centrum höstterminen 2021.

körmedlemmarna har ordet

"Man blir fylld av energi som sitter kvar resten av veckan!
"Körövningen är veckans höjdpunkt, att träffas som vi gör och skapar musik tillsammans, så härligt!!
"Skratt, glädje, gemenskap och fantastisk sång. Körövningarna har varit ”min dag”
där jag får göra det jag gillar allra mest, sjunga!
"Det bästa jag gjort, man blir så glad!

"Man känner sig så välkommen! Jag har aldrig sjungit förut och känner att jag utvecklas både i mig själv och i gruppen!

 

Ord från körledaren

Jag älskar körsång och njuter av att se glädjen som uppstår av att sjunga och skratta
tillsammans. I kören ReJoySing sjunger vi allt på gehör och bygger våra körövningar på prestigelös glädje, skratt och en gemenskap där alla ska känna sig välkomna. 

Min förhoppning är att ReJoySing ska få bli den där stunden i veckan då man får lägga allt vad vardagen kommer med åt sidan, rå om sig själv och fokusera på en stund av glädje!

Och till dig som kanske alltid velat men aldrig vågat och nu tvekar på om körsång är något för dig så vill jag bara säga att känslan ofta är värre att i efterhand ångra något man inte vågade testa på än den faktiska känslan av att ta steget när man väl har chansen och prova! Kanske blir du också positivt överraskad över vad körsång faktiskt gör med människor.. Så, ta med dig grannen, kompisen eller kollegan på vår gratis prova-på-övning och se om ReJoySing kan vara något för dig!

Varmt välkommen till Södertäljes gladaste kör!
//Jessica
Körledare